'Curse of Chucky': de terugkeer van het moordlustige poppetje! - Actueel Cinema

   - 

Ook al heeft hij zich bewezen in meerdere interessante en lovenswaardige films, zoals het opmerkelijke 'Wise Blood' van John Huston of nog 'Blue Velvet' van David Lynch, Brad Douriff is uiteindelijk aanbeland in de wereld van de B en Z films, met een duidelijke voorkeur voor het horrorgenre.

Zijn meest gekende rol, ook al komt hij fysiek niet in beeld, blijft die van de moordlustige pop Chucky, een duivelsachtig speelgoed dat zo ros is als vuur. Na een korte bocht langs het komische met 'Bride of Chucky' en 'Seed of Chucky', herneemt de saga weer het pad van de horror voor een nieuw avontuur bestemd voor op het kleine scherm: 'Curse of Chucky'. Twee trailers circuleren ondertussen op het web: die voor het "grote publiek" en, zoals het tegenwoordig de mode is, een stoutere versie (red band). Dat wekt onze nieuwsgierigheid alvast op!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: