Texas Chainsaw Massacre 3D - Bespreking Cinema

   - 

Zou de filmliefhebber zich kunnen identificeren met een goudzoeker? Constant op zoek naar dat kostbare goud bij elk bezoek aan de bioscoop?

Natuurlijk bevat elk genre, of dat nu komedie, science-ficiton, drama, historische film, auteursfilm, ..., is, zijn eigen karakteristieken en eigenschappen, en die kunnen verrijkend zijn of gevaarlijk en ongezond. Tot welke categorie behoort ‘Texas Chainsaw 3D’ nu eigenlijk? Het antwoord vindt u hieronder, kort en bondig samengevat, terug.

Heather erft een mooi, groot herenhuis van haar, thans onbekende, grootmoeder.  Dit gebouw dat zich zowat in “the middle of nowhere” bevindt draagt een zwaar geheim met zich mee... het zal de setting zijn van één van de domste en lelijkste films uit de filmgeschiedenis, en gaat ons martelen met verveling gedurende 92 minuten. We gaan zelfs zo ver te zeggen dat deze extensie van Tobe Hoopers wereld (‘The Texas Chainsaw Massacre’), gestart in 1974, kost wat kost te vermijden is!

Kortom, u heeft het ondertussen wel begrepen, ‘Texas Chainsaw 3D’ heeft ons zeer humeurig gemaakt en een wrange nasmaak achtergelaten... Zelden hebben we zo’n slecht gevoel gehad bij een  film! Daarenboven werden de 3D effecten voornamelijk gebruikt om een paar billen extra in de verf te zetten... meer niet! ‘Texas Chainsaw 3D’ moet snel uit ons geheugen verdwijnen! En liefst zo snel mogelijk!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: