Verschrikkelijke Ikke 2 : nieuwe vlaamse trailer! - Actueel Cinema

 
Heb je ze gemist...? Gru de grootste superschurk aller tijden en zijn Minions vrienden zijn terug en beleven dit keer nog gekkere avonturen! Het is het gekke vervolg op Despicable Me, wat in 2012 de 10e grootste animatiefilm in de Amerikaanse filmgeschiedenis werd. Het team creëert een nieuw avontuur, met ook de slechterik Gru (Steve Carell), zijn schattige meisjes, de onvoorspelbare grappige Minions, ... en vooral heel veel nieuwe en hilarische karakters. Bekijk nu hier de gloednieuwe trailer die Universal Pictures Belgium heeft vrijgegeven. Zet hem als eerste op je website.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Despicable Me 2

Verschrikkelijke ikke en de rest kan stikke 2

Animatie Film  Regie: Chris Renaud & Pyer Coffin Met: Steve Carell & Al Pacino Despicable Me 2 is een spetterend nieuw avontuur waarin iedereen terug komt: schurk Gru, zijn lieve meiden, de ondeugende minions en vele nieuwe grappige personages.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: