The Roommate - Bespreking Cinema

 
Een naïef dorpsmeisje trekt naar University of Los Angeles, laat haar vervelende ex-vriend achter zich en breekt min of meer met haar ouders. Ze wil in haar nieuwe heimat immers alles op alles zetten om een succesvolle modeontwerpster te worden. Haar kamergenote in het studentenhuis blijkt ideaal. Ze is eveneens artistiek aangelegd en bezit een fantastische kledijcollectie. Maar stilletjesaan begint ze zich steeds vreemder te gedragen. Inderdaad, het bovenstaande leest als een inspiratieloze 'new millenium'-kopie van Barbet Schroeders op zich al niet opperbeste 'Single White Female'. In die prent gingen tegenspeelsters Bridget Fonda en Jennifer Jason Leigh nog echter 'all the way', in de update stellen tv-tieners Minka 'Friday Night Lights' Kelly en Leighton 'Gossip Girl' Meester zich amper bloot. Meest enerverende element is de compleet van de pot gerukte set design. Of ga je ons echt vertellen dat de universiteit in Los Angeles oogt als een goedkope nachtclub?
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Roommate

The Roommate

Thriller  Regie: Christian E. Christiansen Met: Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet Een psychologische thriller over een verwarde eerstejaarsstudent (Leighton Meester) die geobsedeerd raakt met haar nieuwe kamergenoot (Minka Kelly).

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: