Hop - Bespreking Cinema

 
Vorig jaar wisten Christoper Meledandri en zijn computeranimatiebedrijf Illumination Entertainment nog te verrassen met het charmante superslechterikverhaal 'Despicable Me'. Met dit verschrikkelijke paashaasrelaas verliezen ze echter onmiddellijk alle krediet. Wat wil je ook? In plaats van fantasierijke digitale werelden uit te bouwen gaan ze dit keer voor een spuwlelijke en ongeïnspireerde mix van 'live action' en animatie. Om die opdracht in 'goede' banen te leiden deden ze een beroep op Tim Hill, de filmmaker die in het verleden ook al verantwoordelijk was voor de 'Alvin and the Chipmunks'-speelfilmramp. Op technisch gebied valt er weinig aan te merken. 'X-Men'-cycloop James Marsden en zijn - al dan niet ingebeelde - haas-'buddy' bewegen overtuigend naast elkaar op het witte doek. Net zoals in 'Garfield' en soortgelijke ondingen maakt de menselijke cast zich echter schuldig aan een knap staaltje overacting. Zelfs in de sequenties waarin geen uit nullen en enen opgetrokken wezens voorkomen lijken alle acteurs auditie te doen voor een of andere aftandse Ketnet-productie. Helemaal onvergeeflijk is het stupide verhaaltje dat louter en alleen bestaat om Pasen hetzelfde cachet als Kerstmis te geven. De paashaas blijkt zelfs gebruik te maken van een magische slee! Zou hij deze in bruikleen krijgen?
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Hop

Hop

Komedie, Animatie Film  Regie: Tim Hill Met: François Déborah, Kaley Cuoco, Hank Azaria Hop vertelt het komische verhaal van Fred, een werkeloze luilak, die per ongeluk de Paashaas verwondt.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: