Baywatch alum Donna D'Errico, 56, laat haar bikinilichaam zien (foto's) - Actueel Cinema

   - 
Baywatch alum Donna D'Errico, 56, laat haar bikinilichaam zien (foto's)

Baywatch alum Donna D'Errico liet donderdag haar benijdenswaardige bikinilichaam zien terwijl ze de spot dreef met de trollen die haar bespotten omdat ze 'nog steeds' een twee-delig pak draagt.

De 56-jarige werd een nationale pinup tijdens haar rol in Baywatch van 1996 tot 1998, een overlapping met Pamela Anderson's tijd in de show. 

De afgelopen jaren pronkte ze trots met haar figuur op Instagram en OnlyFans, wat haar venijnige reacties opleverde dat ze zich op haar leeftijd zou moeten bedekken.

Donna is openhartig geweest over plastische chirurgie om het uiterlijk van de schermsirene terug te krijgen waarmee ze in de jaren 90 beroemd werd.

Tijdens een slopende operatie die bijna vijf uur duurde, werd bij de moeder van twee vet verwijderd uit haar buik, armen en rug.

Haar rugvet werd geoogst en weer teruggeplaatst in haar achterste, waardoor Donna de 'bubble butt' van haar dromen kreeg.

Meer recent is ze openhartig geweest over de manier waarop haar fitnessreis werd veroorzaakt door haar verdriet over het verlies van haar moeder aan kanker.

'Toen kanker zijn klauwen om mijn moeder sloeg en haar uit mijn leven rukte, liet ik mezelf volledig gaan,' bekende ze op Instagram.

Ze schreef dat ze 'Gestopt was met sporten. At. Heel veel. Maandenlang in rouw lag. Een film opgenomen waarin ik zwaarder moest zijn en dus at ik meer.'

Donna herinnerde zich: 'Toen ik eindelijk uit de waas van verdriet kwam herkende ik de persoon niet die me in de spiegel aanstaarde.'

Toen ze haar spiegelbeeld zag, 'besloot ze dat mijn moeder het niet leuk zou vinden wat ik geworden was, dus ik haalde mezelf uit het slop en ging met mijn kont naar de sportschool en verbeterde mijn eetpatroon. Ik verloor meer dan 40 kilo in 6 maanden," kraaide ze.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Twisters komt het best tot zijn recht in 4DX - Actueel
Actueel

Twisters komt het best tot zijn recht in 4DX

Internetfenomeen Tyler Owens jaagt samen met zijn clubje adrenalinejunkies op tornado's. Onderwijl test Kate met haar clubje wetenschappers nieuwe manieren om de vernietigende windhozen in de kiem te smoren. Twisters draait je met een pak meer windhozen om de oren dan zijn voorganger uit 1996, en... Verder lezen...
Komt er nog een Minions spin-off? - Actueel
Actueel

Komt er nog een Minions spin-off?

Nadat "Despicable Me 4? de 4 juli vakantie in de VS en een start van $230 miljoen aan de wereldwijde box office domineerde, hebben Universal en Illumination aangekondigd dat "Minions 3? het volgende hoofdstuk in de populaire animatiefranchise zal zijn. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: