Kevin Bacon probeert terug te keren naar de anonimiteit! Zijn reactie is duidelijk - Actueel Cinema

   - 
Kevin Bacon probeert terug te keren naar de anonimiteit! Zijn reactie is duidelijk

Kevin Bacon heeft onlangs het leven ervaren als een niet-beroemd persoon, door een uitgebreide vermomming aan te trekken om te zien hoe zijn leven zou zijn als hij niet herkenbaar was voor het publiek. In een interview met Vanity Fair zei de Beverly Hills Cop: Axel F-acteur dat hij al snel tot de conclusie kwam: "Het is klote".

Kevin Bacon, die binnenkort te zien zal zijn in Ti West's horrorfilm MaXXXine, legde aan VF uit: "Ik klaag niet, maar ik heb een gezicht dat behoorlijk herkenbaar is. Mijn hoed en bril opzetten werkt maar tot op zekere hoogte. Dus ben ik naar een special effects make-up artist gegaan, heb overleg gehad en hem gevraagd om een prothetische vermomming voor me te maken."

Hij kreeg valse tanden, een iets andere neus en een bril. Toen hij zijn look testte in het winkelcentrum The Grove in Los Angeles, "herkende niemand me", zei de acteur. Maar het tij keerde al snel. "Mensen passeerden me, waren niet aardig. Niemand zei 'ik hou van je'. Ik moest in de rij staan om, ik weet het niet, een verdomde koffie of zo te kopen. Ik dacht: 'Dit is klote. Ik wil weer beroemd worden", vertelde hij aan VF.

De ster, die al sinds eind jaren 70 regelmatig werkt en een begrip werd dankzij Footloose in 1984, vertelde ook aan het tijdschrift Vanity Fair: "Eerlijk gezegd ben ik heel dankbaar voor de situatie waarin ik me bevind. Ik kan twee totaal verschillende films hebben die binnen een paar dagen na elkaar uitkomen, met totaal verschillende rollen. Het feit dat ze me allebei worden aangeboden is waar ik het meest dankbaar voor ben. Ik heb hier heel lang en heel hard voor gevochten.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Twisters komt het best tot zijn recht in 4DX - Actueel
Actueel

Twisters komt het best tot zijn recht in 4DX

Internetfenomeen Tyler Owens jaagt samen met zijn clubje adrenalinejunkies op tornado's. Onderwijl test Kate met haar clubje wetenschappers nieuwe manieren om de vernietigende windhozen in de kiem te smoren. Twisters draait je met een pak meer windhozen om de oren dan zijn voorganger uit 1996, en... Verder lezen...
Komt er nog een Minions spin-off? - Actueel
Actueel

Komt er nog een Minions spin-off?

Nadat "Despicable Me 4? de 4 juli vakantie in de VS en een start van $230 miljoen aan de wereldwijde box office domineerde, hebben Universal en Illumination aangekondigd dat "Minions 3? het volgende hoofdstuk in de populaire animatiefranchise zal zijn. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: