Angelina Jolie onthult een nieuwe tatoeage met een speciale betekenis op haar borst (video) - Actueel Cinema

   - 
Angelina Jolie onthult een nieuwe tatoeage met een speciale betekenis op haar borst (video)

Angelina Jolie heeft een nieuwe tatoeage in het midden van haar borst. Ze onthulde hem tijdens een glamoureuze verschijning met haar dochter Vivienne bij de 77e jaarlijkse Tony Awards op zondag. De "Maleficien"t actrice, die een grote fan is van tatoeages, heeft een vogeltje toegevoegd aan haar collectie.

Het Broadway toneelstuk 'The Outsiders', dat ze produceerde, won vier belangrijke prijzen tijdens de ceremonie, waaronder Beste Musical.

Haar nieuwste tatoeage toont een musachtige vogel, de vleugels lichtjes gespreid om de indruk te wekken dat hij vliegt.  Mussen kunnen een speciale betekenis hebben en staan bekend als symbool voor vrijheid, liefde en loyaliteit. Angelina Jolie - die verwikkeld is in een tumultueuze scheiding van haar ex-man Brad Pitt - koos ervoor om geen kleurrijke details toe te voegen aan haar tatoeage en koos voor eenvoudige zwarte inkt.

Andere tatoeages van Angelina Jolie zijn een Bengaalse tijger, een kruis, Khmer-schrift en de geografische coördinaten van haar kinderen. In een interview met Marie Claire UK in 2020 vertelde Jolie openhartig over haar tatoeages. "Ik vind ze prachtig. Het is lichaamskunst", zei ze toen enthousiast. "Ik denk niet dat het ongewoon is voor iemand die haar leven doorbrengt om in andermans huid te kruipen, om haar eigen huid op te eisen door dingen te markeren die belangrijk voor haar zijn".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Twisters komt het best tot zijn recht in 4DX - Actueel
Actueel

Twisters komt het best tot zijn recht in 4DX

Internetfenomeen Tyler Owens jaagt samen met zijn clubje adrenalinejunkies op tornado's. Onderwijl test Kate met haar clubje wetenschappers nieuwe manieren om de vernietigende windhozen in de kiem te smoren. Twisters draait je met een pak meer windhozen om de oren dan zijn voorganger uit 1996, en... Verder lezen...
Komt er nog een Minions spin-off? - Actueel
Actueel

Komt er nog een Minions spin-off?

Nadat "Despicable Me 4? de 4 juli vakantie in de VS en een start van $230 miljoen aan de wereldwijde box office domineerde, hebben Universal en Illumination aangekondigd dat "Minions 3? het volgende hoofdstuk in de populaire animatiefranchise zal zijn. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: