Sofia Vergara pronkt met haar decolleté om haar zwemkledinglijn te promoten (foto's) - Actueel Cinema

   - 
Sofia Vergara pronkt met haar decolleté om haar zwemkledinglijn te promoten (foto's)

Terwijl Sofia Vergara hard werkt aan seizoen 19 van America's Got Talent als jurylid, lijkt de realityster en actrice een voorsprong te nemen op de zomer, zowel persoonlijk als professioneel.

Op woensdag deelde de Modern Family-actrice een serie foto's op haar Instagram-pagina waarop te zien is hoe ze een zwempak draagt van haar samenwerking met Walmart, Sofia Vergara Swim.

Een week voor de eerste dag van de zomer, maak je zwemkleding klaar", herinnerde Sofia Vergara, 51, haar 34,8 miljoen fans en volgers eraan in het bijschrift bij de foto.

Sofia Vergara krijgt momenteel lovende kritieken voor haar rol in de hoofdrol van Griselda Blanco, een beruchte misdaadbaas die in de jaren 1970 en 1980 een drugskartel leidde tussen Colombia en de Verenigde Staten. Naast de hoofdrol was ze ook uitvoerend producent van de serie. De beperkte serie van zes afleveringen, Griselda, is een gefictionaliseerde versie van het leven van Griselda Blanco.

"Griselda" werd meer dan 20 miljoen keer bekeken op Netflix in de eerste twee weken en 10 miljoen keer in de derde week. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Komt er nog een Minions spin-off? - Actueel
Actueel

Komt er nog een Minions spin-off?

Nadat "Despicable Me 4? de 4 juli vakantie in de VS en een start van $230 miljoen aan de wereldwijde box office domineerde, hebben Universal en Illumination aangekondigd dat "Minions 3? het volgende hoofdstuk in de populaire animatiefranchise zal zijn. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: