Vijf redenen om Furiosa te gaan kijken, de nieuwste film in de Mad Max saga - Actueel Cinema

   - 
Vijf redenen om Furiosa te gaan kijken, de nieuwste film in de Mad Max saga

Furiosa speelt vanaf nu woensdag in de bioscoopzalen. Bijna tien jaar na Fury Road gaat de saga van George Miller verder met een prequel boordevol testosteron en adembenemende actiescènes. Wij ontdekten de film gisterenavond tijdens de avant-première in Kinepolis Brussel. Ontdek hieronder vijf redenen waarom je dit vijfde opus moet gaan kijken:

Een cast die de legendarische saga waardig is. Met Chris Hemsworth in zijn rol als Dementus en Anya Taylor-Joy als Furiosa, een jonge vrouw die tot alles in staat is om haar honger naar wraak te bevredigen, heeft George Miller een all-star cast bij elkaar gekregen.

Een adembenemende soundtrack gemixt in Dolby Atmos. De kwaliteit van bioscopen die zijn uitgerust met het Atmos-systeem staat vast, maar om dit meeslepende driedimensionale geluid volledig te kunnen waarderen, moet je een film zien die is ontworpen met dit systeem in gedachten. Furiosa is zo'n film. De film is geproduceerd met hoogkwalitatief geluid en maakt volledig gebruik van de mogelijkheden van deze bioscoopzalen.

Het is een blockbuster gemaakt voor het grote scherm. Met de vele actiescènes die in de woestijn zijn gefilmd, de kostuums en de vele thermische motoren van allerlei soort is spektakel gegarandeerd! 

Furiosa wijkt duidelijk af van de vorige Mad Max-films. Terwijl Fury Road een lange achtervolging van een paar dagen is, speelt Furiosa zich af over 18 jaar, verdeeld in vijf hoofdstukken.

Een apocalyptisch mechanisch universum. Naast de ongeëvenaarde wreedheid wordt Mad Max gekenmerkt door een uitsluitend thermisch mechanisch universum waar olie de boventoon voert. Deze vijfde film geeft aanleiding tot een festival van mechanische monsters, motoren, vrachtwagens en aangepaste voertuigen die steeds smeriger en monsterlijker worden, een mix van Amerikaanse ratrods en monstertrucks die fans van rauwe mechanica zullen verrukken.

Terwijl de wereld uit elkaar valt, valt de jonge Furiosa in handen van een horde motorrijders onder leiding van de krijgsheer Dementus. Wanneer ze het Wasteland doorkruisen, stuiten ze op de Citadel die wordt voorgezeten door Immortan Joe. Terwijl de twee tirannen om de heerschappij vechten, moet Furiosa vele beproevingen ondergaan om een weg naar huis te vinden. 

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Producenten van James Bond krijgen ere-Oscar - Actueel
Actueel

Producenten van James Bond krijgen ere-Oscar

De producenten van de films van James Bond zullen tijdens een ceremonie in november een ere-Oscar in ontvangst mogen nemen, zo maakte de Academy of Motion Picture Arts and Sciences woensdagavond bekend. Verder lezen...
'Bad Boys: Ride or Die', een rollercoaster van actie - Actueel
Actueel

'Bad Boys: Ride or Die', een rollercoaster van actie

Al vier films lang beschermen gewezen "stoute jongens" Mike en Marcus de stad Miami tegen crimineel tuig. Of ze maken er een chaotisch boeltje van, het is maar hoe je het bekijkt. In Bad Boys: Ride or Die schiet het duo alweer in actie, deze keer zijn ze echter zelf het mikpunt van de... Verder lezen...
Kevin Spacey: ik heb miljoenen schulden en verlies mijn huis - Actueel
Actueel

Kevin Spacey: ik heb miljoenen schulden en verlies mijn huis

De 64-jarige acteur Kevin Spacey, bekend van rollen in onder meer de film 'American Beauty' en de serie 'House of Cards', zit aan de grond. Door de rechtszaken waarin hij beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft hij miljoenen schulden gemaakt. Zijn huis in Baltimore wordt... Verder lezen...
Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Saga

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: George Miller Met: Anya Taylor-Joy & Chris Hemsworth Als de wereld vergaat, wordt de jonge Furiosa ontvoerd uit de Green Place of Many Mothers en valt ze in handen van een grote motorbende onder leiding van de krijgsheer Dementus. Op hun tocht door de woestenij stuiten ze op de Citadel, geregeerd door Onsterfelijke Joe. Terwijl de twee tirannen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: