Pamela Anderson bij de cast van de remake van een cultkomedie - Actueel Cinema

   - 
Pamela Anderson bij de cast van de remake van een cultkomedie

Voormalig Baywatch-ster Pamela Anderson is gecast in de volgende film van Paramount Pictures, een remake van de saga "The Naked Gun"
De 56-jarige Canadees-Amerikaanse actrice zal naast Liam Neeson schitteren in de (nog titelloze) remake, die in juli 2025 in de bioscopen moet verschijnen.

De nieuwe film zal gebaseerd zijn op de veelgeprezen "The Naked Gun"-filmfranchise en de serie "Police Squad! "gecreëerd door Jim Abrahams, David Zucker en Jerry Zucker, met in de hoofdrol wijlen Leslie Nielsen.
Tot nu toe is er nog weinig bekend over het verhaal, maar het is waarschijnlijk dat het scriptteam sterk zal inspelen op het "man-voor-de-klus"-imago dat Liam Neeson heeft verworven door constant heldhaftige personages te spelen in actiefilms zoals de Taken-saga (2008-2014).
Fans zullen nog even moeten wachten om erachter te komen hoe ver het maffe gevoel voor humor van de filmmakers hen heeft gebracht. 

Liam Neeson kruipt in de huid van wijlen Leslie Nielsen, die in november 2010 op 84-jarige leeftijd overleed. Leslie Nielsen debuteerde als luitenant Frank Drebin in de tv-serie Police Squad! (1982).De serie was een parodie op politieprocedures en werd gekenmerkt door het gebruik van visuele grappen, woordspelingen en gekke humor.
Hoewel de serie al na zes afleveringen werd stopgezet, leidde het zes jaar later tot een reeks van drie succesvolle films. Leslie Nielsen keerde terug als luitenant Frank Drebin, met Priscilla Presley, George Kennedy en OJ Simpson in bijrollen. De eerste film werd lovend ontvangen en was met een opbrengst van 152 miljoen dollar ook een kaskraker.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: