Miley Cyrus leert Joaquin Phoenix wie Lady Gaga is in een hilarische video uit 2010 - Actueel Cinema

   - 
Miley Cyrus leert Joaquin Phoenix wie Lady Gaga is in een hilarische video uit 2010

In een video uit 2010 die is opgedoken - twee jaar nadat popster Lady Gaga haar debuutalbum The Fame uitbracht - moest Miley Cyrus de 49-jarige Napoleon-acteur leren wie ze was.

"Weet je wie Lady Gaga is?" vraagt Miley Cyrus in de clip aan Joaquin Phoenix, waarop hij antwoordt: "Heel goed".
Maar dan probeert hij haar ervan te overtuigen dat hij haar repertoire goed kent: "Ze heeft het nummer 'Everybody Goes Up'. Ze doet ook 'Two Lashes at a Time'".
Miley Cyrus geloofde hem op zijn woord en begon aan een vertolking van 'Bad Romance', die Phoenix eerst deed alsof hij het nadeed voordat hij uiteindelijk toegaf: "Ik ken dat nummer niet".

Gelukkig weet de Oscarwinnaar voor Beste Acteur nu wie de actrice/popster is. In feite voeren ze "Joker: Folie à Deux" aan, het muzikale vervolg op Todd Phillips' film "Joker", die in 2019 uitkomt.
Joaquin Phoenix herneemt zijn rol als de Joker, terwijl Lady Gaga Harley Quinn speelt.

"Joker : Folie à Deux" komt op 2 oktober uit in België.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: