Lady Gaga onthult de poëtische poster voor 'Joker: Folie à Deux' - Actueel Cinema

   - 
Lady Gaga onthult de poëtische poster voor 'Joker: Folie à Deux'

Lady Gaga en regisseur Todd Phillips onthullen iets meer over hun nieuwe film "Joker: Folie á Deux".

Lady Gaga (38) en Todd Phillips (53) deelden dinsdag allebei een nieuwe poster voor het vervolg op The Joker (2019) op Instagram en onthulden dat de eerste trailer op dinsdag 9 april verschijnt.

"De wereld is een podium," schreef de popster en actrice in een bijschrift bij haar post, samen met de releasedatum van de trailer en een emoji van een speelkaart. Op de poster zien we Gaga en haar partner Joaquin Phoenix in clownsmake-up dansen.

Joachim Phoenix zal zijn rol als de Joker hernemen in dit vervolg, dat precies vijf jaar na Joker uitkomt, in 2019. Lady Gaga zal Dr Harleen Quinzel spelen, beter bekend als Harley Quinn, die al door Margot Robbie werd gespeeld in verschillende DC Studios-films.

In dit vervolg bevindt Arthur Fleck, beter bekend als de Joker, zich in Arkham Asylum. Daar wordt hij toegewezen aan psychiater Harley Quinn. Er ontstaat een moeizame relatie tussen de Joker en Harley Quinn.

"Joker: Folie à Deux" verschijnt op 2 oktober in België.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Joker : Folie à Deux

Joker : Folie à Deux

Actie, Politie, Drama 
02 oktober 2024
Regie: Todd Phillips Met: Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz Arthur Fleck, beter bekend als Joker, is in Arkham Asylum beland. Daar krijgt hij de psychiater Harley Quinn toegewezen. Tussen Joker en Harley Quinn ontstaat een verknipte relatie.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: