Penélope Cruz schittert op cover van Elle: "Goddelijke schoonheid!" (foto) - Actueel Cinema

   - 
Penélope Cruz schittert op cover van Elle:

De Spaanse filmactrice Penélope Cruz siert momenteel de cover van Elle. Dat doet ze naar aanleiding van een mijlpaal in haar leven.

Binnen exact een maand mag Penélope Cruz 50 kaarsjes uitblazen. De Spaanse editie van het modetijdschrift Elle viert dat met een prachtige shoot van de knappe actrice, die we onder meer kennen uit ‘Bandidas’, ‘Vicky Cristina Barcelona’ en recenter ‘Murder on the Orient Express’. Op de cover straalt de talentvolle brunette in een leren korset van de Franse modeontwerper Thierry Mugler en op de andere foto’s draagt ze onder meer een elegante jurk van de Italiaanse modeontwerpster Donatella Francesca.

Bewondering

Het mag niet verbazen dat haar volgers stuk voor stuk hun bewondering uiten. “Zo mooi”, “Goddelijke schoonheid! Je zal altijd een icoon van schoonheid blijven”, “Gewoonweg perfectie”, “Je was één van de vrouwen naar wie ik in mijn jonge jaren opkeek. Klassevol en sexy”, en “Een prachtvrouw met een groot hart”, lezen we onder meer in de reacties.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: