Jeremy Allen White luizen voor vertolking Bruce Springsteen - Actueel Cinema

   - 
Jeremy Allen White luizen voor vertolking Bruce Springsteen

Jeremy Allen White wil graag gaan dansen op "Dancing in the Dark", want de Emmy-winnende acteur heeft zijn zinnen gezet op de hoofdrol in een lange biopic over Bruce Springsteen.

White is in gesprek om de rocksuperster te spelen in 'Deliver Me From Nowhere', dat ook op de radar van A24 staat. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Warren Zanes uit 2023 en gaat over het maken van Springsteens album Nebraska uit 1982.

Scott Cooper bewerkt het script en is van plan om te regisseren. Gotham Group zit achter het project, met Eric Robinson en Ellen Goldsmith-Vein als producenten. Scott Stuber, voormalig hoofd films bij Netflix, is ook betrokken bij de filmversie van "Deliver Me From Nowhere".

Bruce Springsteen is een muziekicoon dat bekend staat als "The Boss" en blijft een enthousiast publiek trekken met zijn legendarische concerten. "Nebraska" is het zesde studioalbum van de ster en verscheen twee jaar voor zijn grote hit Born in the U.S.A. in 1984. Nebraska stond op de 150e plaats op Rolling Stone's lijst van de 500 beste albums aller tijden in 2020.

Muziekbiopics blijven populair in Hollywood. "Bob Marley: One Love" is een van de grootste binnenlandse kassuccessen van dit jaar.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: