Pirates of the Caribbean': Jerry Bruckheimer wil vanaf nul beginnen - Actueel Cinema

   - 
Pirates of the Caribbean': Jerry Bruckheimer wil vanaf nul beginnen

Jerry Bruckheimer heeft onthuld dat de volgende aflevering van Pirates of the Caribbean een reboot wordt van de geliefde franchise.

De legendarische producent zei in een recent interview met ComicBook.com dat er wordt gewerkt aan een vervolg op Pirates of the Caribbean en aan Top Gun 3, maar merkte op dat de ontwikkeling van Top Gun 3 meer tijd in beslag zal nemen omdat de schema's van verschillende topacteurs, zoals Tom Cruise, Miles Teller en Glen Powell, moeten worden gecoördineerd.

"We weten niet hoe het gaat uitpakken. We weten het gewoon niet," zei Bruckheimer. "Want met Top Gun heb je een iconische en briljante acteur. Ik kan je niet vertellen hoeveel films hij voor Top Gun zal doen. Maar we gaan een Pirates of the Caribbean reboot doen, die makkelijker op te zetten is omdat je niet op bepaalde acteurs hoeft te wachten."

Deze beslissing komt als een verrassing voor fans van de saga. Al maanden doen geruchten de ronde over een mogelijke terugkeer van Johnny Depp in het gezelschap van Margot Robbie. 

Het lijkt erop dat het volgende deel van de saga waarschijnlijk een compleet nieuwe cast zal hebben. The Last of Us-bedenker Craig Mazin, die samen met scenarioschrijver Ted Elliot aan het nieuwe verhaal werkte, vertelde vorig jaar aan de Los Angeles Times dat hij verbaasd was dat Disney hun script goed vond omdat het "zo raar" was.

"We presenteerden het en zeiden tegen onszelf dat ze het nooit zouden kopen, het was te vreemd. Maar dat deden ze wel! We schreven toen een fantastisch script, toen kwam de staking en iedereen wachtte," legde Mazin destijds uit.

De laatste 'Pirates of the Caribbean'-film op het witte doek was in 2017 - Dead Men Tell No Tales - met Johnny Depp, Javier Bardem en Kaya Scodelario in de hoofdrollen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: