Ontdek nu de eerste trailer en poster voor 'Alien: Romulus' - Actueel Cinema

   - 
Ontdek nu de eerste trailer en poster voor 'Alien: Romulus'

De teaser trailer voor 20th Century Studios' "Alien: Romulus", is er! De angstaanjagende filmervaring van producent Ridley Scott en regisseur/schrijver Fede Alvarez is vanaf 14 augustus 2024 exclusief in de bioscoop te ontdekken.

De sci-fi/horror-thriller brengt de fenomenaal succesvolle "Alien"-franchise terug naar zijn roots: Tijdens het verkennen van een verlaten ruimtestation komt een groep jonge ruimtekolonisten oog in oog te staan met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.

In de film schitteren Cailee Spaeny ("Priscilla"), David Jonsson ("Agatha Christie's Murder is Easy"), Archie Renaux ("Shadow and Bone"), Isabela Merced ("The Last of Us"), Spike Fearn ("Aftersun") en Aileen Wu. Fede Alvarez ("Evil Dead", "Don't Breathe") regisseert vanuit een scenario dat hij schreef met Rodo Sayagues ("Don't Breathe 2"), gebaseerd op personages gecreëerd door Dan O'Bannon en Ronald Shusett. "Alien: Romulus" wordt geproduceerd door Ridley Scott ("Napoleon"), die de originele "Alien" regisseerde en de series "Prometheus" en "Alien: Covenant" produceerde en regisseerde, Michael Pruss ("Boston Strangler") en Walter Hill ("Alien"). Met Fede Alvarez, Elizabeth Cantillon ("Charlie's Angels"), Brent O'Connor ("Bullet Train") en Tom Moran ("Unstoppable") als uitvoerende producenten.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Alien : Romulus

Alien : Romulus

Horror 
14 augustus 2024

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: