'High School Musical'-actrice Vanessa Hudgens verklapt geheim op Oscars: "Ik wist het!" (foto's) - Actueel Cinema

   - 
'High School Musical'-actrice Vanessa Hudgens verklapt geheim op Oscars:

Vanessa Hudgens trok op de rode loper van de Oscars alle aandacht. Niet alleen met haar mooie jurk, maar vooral door haar leuke onthulling…
 
Gisterenavond vond in Hollywood de 96ste editie van de Oscars plaats. Grote – weinig verrassende – slokop werd ‘Oppenheimer’, die maar liefst zeven beeldjes wist te veroveren. Op de rode loper passeerde heel wat schoon volk de revue, onder meer Vanessa Hudgens, die we vooral kennen van de ‘High School Musical’-films.
 
Verrassing
 
De 35-jarige actrice en zangeres kwam voor de dag in een zwart kleedje met sluier. Opvallender was echter het feit dat ze met haar handen de focus op haar buik legde. Jawel: Hudgens is in verwachting van haar eerste kindje met haar echtgenoot Cole Tucker! “Wat, echt?! Ik ben zo blij voor jou! Welkom in de beste periode van je leven”, zijn ook haar volgers in de wolken. “Ik wist het! Ik vermoedde een maand geleden al dat ze zwanger was”, “Gefeliciteerd! Je ziet er prachtig uit”, en “De mooiste mama in spe”, klinkt het nog in de reacties.
 
Doorzichtige outfit
 
Na de Oscars was ze tevens te gast op de afterparty van Vanity Fair. Daar wisselde ze haar zwarte jurk in voor een doorschijnend exemplaar dat haar bolle buik nog meer in de verf zette. “Haar zwangerschap maakt haar nog knapper”, “Wat een godin! Ze verdient dit echt”, en “Niets zo mooi als een zwangere, zelfverzekerde vrouw”, wordt er gereageerd.
 

Foto: Shutterstock

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: