Een ontmoeting die Bradley Cooper waarschijnlijk niet snel zal vergeten! - Actueel Cinema

   - 
Een ontmoeting die Bradley Cooper waarschijnlijk niet snel zal vergeten!

Bradley Cooper heeft gesproken over de "gekke" ervaring om Beyonce en haar man Jay-Z te ontmoeten tijdens het pitchen van de zangeres voor een filmrol. 

De acteur, 49, bezocht de superster bij haar thuis om haar te pitchen voor de rol van aspirant-zangeres Ally in zijn film A Star is Born uit 2018, die uiteindelijk naar Lady Gaga ging.

"Ik ging naar het huis van Beyonce en Jay-Z keek naar Judge Judy, ik weet het nog goed. Ik maak geen grapje," zei hij in een interview met de SAG-AFTRA Foundation. De acteur voegde eraan toe dat zijn nervositeit bij het idee om de ster te ontmoeten hem had doen hoesten tijdens de ontmoeting: "Ik was in paniek. Ik herinner me dat ik een rare hoestbui had toen ik het project aan hem presenteerde.  Het was gek. Zij was ongelooflijk en hij ook, en we hebben het project een jaar lang ontwikkeld. Ik bedoel, ze is een van de beste mensen ooit. En toen ging het niet door.

Bradley Cooper legde uit dat studiobaas Greg Silverman hem vertelde dat als hij de zangeres in de hoofdrol kon krijgen en "het kon doen voor minder dan 25 miljoen dollar", hij het project zou doen. In oktober 2012 meldde Variety dat Beyonce de hoofdrol zou gaan spelen, maar zich moest terugtrekken vanwege haar zwangerschap. Op dat moment stond Clint Eastwood aan het roer van de film en had hij Bradley Cooper gevraagd om de hoofdrol te spelen. Clint Eastwood trok zich echter terug als producent en regisseur. Bradley Cooper nam het over en maakte van de film zijn regiedebuut.

Bradley Cooper heeft gezegd dat hij zangeres Adele overwoog voor de rol in dit romantische muzikale drama. Maar de Britse superster sms'te hem maar één keer terug en had het "druk". Toen hij een liefdadigheidsevenement voor kanker bezocht en Lady Gaga hoorde zingen, vond de regisseur eindelijk zijn hoofdrolspeelster. Toen zei hij tegen zichzelf: "Dat is ze. Wat dacht ik wel niet?" En toen vroeg ik of ik haar kon ontmoeten".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
A Star is Born

A Star is Born

Musical, Drama  Regie: Bradley Cooper Met: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt genaamd Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlight en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: