'Emily in Paris'-actrice Lily Collins oogst lof met haar 'BAFTA'-outfit: "WAUW!" (foto's) - Actueel Cinema

   - 
'Emily in Paris'-actrice Lily Collins oogst lof met haar 'BAFTA'-outfit:

Op 18 februari werden voor de 77e keer de BAFTA's uitgedeeld. En uiteraard was er weer veel bekend volk van de partij.
 
Onder de vele beroemde aanwezigen ook Lily Collins. De 34-jarige dame, die velen kennen van haar glansrol in de serie 'Emily in Paris', wist velen te verbazen met haar fenomenale outfit. Zelf deelt ze nu ook beelden van de bewuste avond (én jurk) op Instagram, waar ze maar liefst 28,4 miljoen volgers heeft weten te verzamelen.
 
"Helemaal opgedoft gisteravond voor de BAFTA Awards! Zo vereerd om deel uit te maken van zo'n speciale avond. En om de award voor special effects uit te reiken. Ik vond het heerlijk om even terug in Londen te zijn. Het was ook zó leuk om zoveel vrienden en collega's aan de andere kant van de oceaan te zien...", voegt Lily Collins zelf toe aan onderstaand fotoalbum.
 
"WAUW!"
 
Naast de pers, die reeds lovend was over wat Lily juist droeg, zijn ook haar fans in de wolken over wat ze nu te zien krijgen op het populaire sociale netwerk. "WAUW", klinkt het. "Wat een geweldige jurk", gaat het verder. "Je bent zo knap", besluit een laatste volger nog.
 
Hoog tijd dus om eens te kijken naar waar velen zo positief over zijn. En vergeet niet op het pijltje naar rechts te drukken om meer foto's te zien.

 

 

© Foto: Tinseltown / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: