Dakota Johnson en Sydney Sweeney laten weinig aan de verbeelding over in doorschijnende jurken voor de première van 'Madame Web' (foto's) - Actueel Cinema

   - 
Dakota Johnson en Sydney Sweeney laten weinig aan de verbeelding over in doorschijnende jurken voor de première van 'Madame Web' (foto's)

Ze slaagt er nooit in om hoofden te laten omdraaien als ze uitgaat. Sydney Sweeney zorgde ervoor dat alle ogen op haar gericht waren toen ze maandag over de rode loper liep bij de première van Madame Web in het Regency Village Theatre in Los Angeles. 

De 26-jarige actrice was het toppunt van schoonheid toen ze in een nauwsluitende strapless jurk liep die haar rondingen liet zien.

Op de rode loper werd de Anyone But You-actrice vergezeld door de hoofdrolspeelster van de film, Dakota Johnson, die ook geïnspireerd was door het hele spinnenthema.
De 34-jarige Fifty Shades Of Grey-actrice was gekleed in een zilveren netjurk, gemaakt van glinsterend zilver materiaal en met een diep uitgesneden decolleté aan de voorkant.

Bekijk de foto's!

In "Madame Web" speelt de actrice de hoofdrol van Cassandra Webb en onlangs vertelde ze over haar personage:

"Ik vond het interessant dat de superkracht van de hoofdpersoon haar verstand was en dat ze een vrouw was. Dat is iets waar ik me echt in kan vinden. Het is heel echt voor mij en het is echt krachtig en sexy. Ik denk dat het brein van vrouwen ongelooflijk krachtig is, dus ik denk dat ze een meer relateerbare superheld is. Het is meer een psychologische thriller".

"Madame Web" draait momenteel in de bioscopen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was? - Actueel
Actueel

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was?

Deze week gooit Ryan Reynolds het over een andere boeg en schiet onze meest intieme jeugdhelden te hulp: onze fantastievriendjes! Je weet wel, die vreemde personages uit onze verbeelding. Soms vertrouwelingen, vaak metgezellen op bijzondere avonturen, we hebben allemaal wel zo'n speciale vriend... Verder lezen...
Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin - Actueel
Actueel

Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin

Het lijkt erop dat we Ryan Gosling niet snel in duistere rollen zullen zien. Gesterkt door het succes van Barbie en de promotie van zijn nieuwe actiekomedie The Fall Guy, heeft Ryan Gosling in een nieuw interview gezegd dat hij van plan is om plezier te blijven maken en tegelijkertijd rollen die te... Verder lezen...
Madame Web

Madame Web

Actie, Fantasy  Regie: SJ Clarkson Met: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor,... "Ondertussen, in een ander universum..." Madame Web wijkt af van het gebruikelijke genre en vertelt het originele verhaal van één van Marvel's meest raadselachtige heldinnen. In deze spannende thriller speelt Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een verpleegster uit Manhattan die mogelijk... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: