'Knokke Off'-actrice Emma Moortgat straalt in bruidsjurk: "Prachtig!" (foto) - Actueel Cinema

   - 
'Knokke Off'-actrice Emma Moortgat straalt in bruidsjurk:

Actrice Emma Moortgat is niet alleen op televisie te bewonderen, ze is momenteel ook het gezicht van een bruidscollectie. “Zeer elegant en verfijnd”, klinkt het in de reacties.

Emma Moortgat heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Door haar passages in de fictiereeksen ‘Dertigers’ (als Laura Meersman) en ‘Knokke Off’ (als Emilie Basteyns) wist ze het grote publiek al te veroveren. De 29-jarige actrice kreeg van de Gentse ontwerpster Eva Janssens onlangs de vraag of ze het uithangbord wilde zijn van haar gloednieuwe bruidscollectie. Het antwoord was resoluut ‘ja’, en gelukkig maar, want het resultaat is oogverblindend mooi. 

Vrouwelijke accenten 

Janssens, die inmiddels vijftien jaar bruidskledij ontwerpt, titelde de collectie ‘C’est elle’. “Het is een ode aan unieke vrouwelijkheid en persoonlijkheid. ‘C’est elle’ gaat over jouw kracht, eigenheid en schoonheid. Jij bent het”, klinkt het op Instagram. Het is een mix van strakke, moderne lijnen en vrouwelijke accenten met hier en daar wat transparante details. 

 

Verfijnd 

De Instagramvolgers van ‘Eva Janssens Bridal Couture’ steken hun bewondering alvast niet onder stoelen of banken. “Super mooi!”, “Zeer elegant en verfijnd”, “Prachtig!”, “Woooooow!”, en “Perfect”, lezen we onder meer in de reacties.

Foto: Instagram

 Koen De Nef. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: