Bekijk hier de officiële trailer van 'The Regime' - Actueel Cinema

   - 
Bekijk hier de officiële trailer van 'The Regime'

Vandaag wordt de officiële trailer en key art uitgebracht voor de nieuwe serie 'The Regime', met in de hoofdrol Academy Award®-winnares Kate Winslet ('Mare of Eastown') en Matthias Schoenaerts ('Amsterdam'), geschreven door Will Tracy (''), en geregisseerd door Stephen Frears ('The Queen', 'Florence Foster Jenkins') en Jessica Hobbs ('The Crown'). De zesdelige serie is vanaf maandag 4 maart 2024 te zien op Streamz, met elke maandag een nieuwe aflevering.

De duister komische serie van zes afleveringen vertelt het verhaal van het leven binnen de muren van een modern autoritair regime terwijl het begint af te brokkelen. Nadat ze lange tijd het paleis niet heeft verlaten, wordt kanselier Elena Vernham (Kate Winslet) steeds paranoïder en instabieler wanneer ze een onvoorspelbare soldaat, Herbert Zubak (Matthias Schoenaerts), als een onwaarschijnlijke vertrouweling raadpleegt. Naarmate Zubaks invloed op de kanselier blijft groeien, resulteren Elena's pogingen om haar macht uit te breiden uiteindelijk in zowel het paleis als het land dat om haar heen uiteenvalt.

De indrukwekkende cast bestaat uit Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne ('The French Dispatch'), Andrea Riseborough ('Amsterdam'), Martha Plimpton ('Mass') en Hugh Grant ('Wonka').

Ook achter de schermen werkten heel wat opmerkelijke namen mee aan de nieuwe miniserie. Zo werd de reeks geregisseerd door Stephen Frears, die instond voor de eerste, tweede en vierde aflevering, en Jessica Hobbs, die de derde, vijfde en zesde aflevering voor haar rekening nam. Zij zaten ook al in de regiestoel voor 'The Crown', 'Florence Foster Jenkins', 'Broadchurch' en 'The Queen' om er slechts enkele te noemen. Beiden namen ook de productie voor hun rekening samen met onder andere Will Tracy en Frank Rich die ook producer waren bij de veelvuldig Emmy® en Golden Globe® winnende reeks 'Succession'.

'The Regime' is een HBO-reeks met executive producers Will Tracy (tevens showrunner en schrijver), Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears en Jessica Hobbs. Schrijvers van de miniserie zijn Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra en Juli Weiner. De reeks zal vanaf 4 maart 2024 te zien zijn op Streamz, met elke maandag een nieuwe aflevering.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: