Dune: Denis Villeneuve kondigt slecht nieuws aan! - Actueel Cinema

   - 
Dune: Denis Villeneuve kondigt slecht nieuws aan!

We kijken allemaal reikhalzend uit naar de release van "Dune Part 2" eind februari. Om ons te laten wachten, hebben de studio's besloten om de eerste "Dune", uitgebracht in 2021, vanaf 7 februari voor slechts één week opnieuw uit te brengen.

De saga is een bewerking van het werk van Frank Herbert, dat meer dan 2 delen telt. De schrijver is de auteur van zes boeken. In een interview met Time magazine maakte Denis Villeneuve, regisseur van de eerste twee films, echter een einde aan onze hoop om ze allemaal op het witte doek te zien verschijnen. De regisseur liet een bom vallen toen hij onthulde dat hij zou stoppen na Dune 3 (adaptatie van het tweede boek: Dune's Messiah). Hij zei: "Dune Messiah zal zeker de laatste Dune-film voor mij zijn! Het script is bijna af, maar het is nog niet helemaal af. Het zal nog wel even duren voordat het af is. Het zal nog wel even duren... We dromen van een derde film... dat zou voor mij heel logisch zijn."
Maar in feite is niets zeker, want Warner Bros heeft nog niet ingestemd met een derde film. De studio's wachten geduldig af hoe succesvol Dune 2 in de bioscoop zal zijn.

"Dune Part 2" vanaf 28 februari in de bioscoop.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: