Robot Dreams: laat je verrassen door dit uniek verhaal over vriendschap. - Actueel Cinema

   - 
Robot Dreams: laat je verrassen door dit uniek verhaal over vriendschap.

Reeds bekroond met prijzen op de European Film Awards en het Internationaal Animatiefilmfestival van Annecy, lijkt Robot Dreams van de Spaanse regisseur Pablo Berger iedereen te blijven verbazen. Met heldere tekeningen en rijke kleuren vertelt de film zonder dialogen over eenzaamheid in grote steden en onze relatie met machines. Een meer dan ooit actuele film geschikt voor alle leeftijden van 6 tot 99 jaar.

Het verhaal:
DOG leeft in Manhattan en voelt zich eenzaam. Op een dag besluit hij een robot te bouwen, en ze worden de beste vrienden ter wereld! Op een zomeravond wordt DOG met veel verdriet gedwongen om ROBOT op het strand achter te laten. Zullen ze elkaar ooit weerzien?

Een ware hommage aan de jaren '80, de film speelt zich af in het Manhattan van die tijd, met als soundtrack het iconische nummer "September" van de groep Earth, Wind & Fire. Een film die tot nadenken aanzet en dankzij een doeltreffende regie al snel doet vergeten dat er geen dialogen zijn.

Bekijk hier de programmatie van deze film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Robot Dreams

Robot Dreams

Drama, Animatie Film  Regie: Pablo Berger DOG, die in Manhattan woont, is eenzaam. Op een dag besluit hij een robot te bouwen en ze worden de beste vrienden ter wereld! Op een zomernacht laat DOG tot zijn verdriet ROBOT achter op het strand. Zullen ze elkaar ooit weerzien?

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: