Willy Wonka, een heerlijk magisch avontuur voor het hele gezin - Actueel Cinema

   - 
Willy Wonka, een heerlijk magisch avontuur voor het hele gezin

Wonka, de derde verfilming van Roald Dahls roman Charlie and the Chocolate Factory, speelt in op deze kleurrijke sprookjeswereld om ons een nieuw familieavontuur te bieden, perfect voor de kerstperiode.

Het is een genot voor zowel jongeren als volwassenen, die zeker naar de bioscopen zullen komen om Timothée Chalamet te zien, charmant als altijd. De acteur kruipt in de huid van de jonge Willy Wonka, een gepassioneerde tovenaar en geniale banketbakkersleerling, voordat hij zijn prachtige en wonderbaarlijke bedrijf opzet. Onderweg is er geen gebrek aan uitdagingen, maar hij kan rekenen op de hulp van Lofty, de Oompa Loompa, gespeeld door Hugh Grant in zijn gebruikelijke capriolen.

Naast hen staan een heleboel bekende acteurs en actrices, waaronder Sally Hawkins (Paddington, The Shape of Water), Rowan Atkinson (Mr Bean), Olivia Colman (Broadchurch, The Crown) en Keegan-Michael Key (Parks & Recreation, Schmigadoon!). Een vijfsterrencast uit de Verenigde Staten en Engeland, die doet denken aan de beste kerstfilms van de jaren 2000. Het is geen toeval dat dit project vrolijkheid en levensvreugde uitstraalt, met een cast vol levenslust. Aan het roer van de film staat de Engelse regisseur Paul King, de man achter de twee Paddington-verfilmingen. Films vol hartverwarmende goede gevoelens, een gevoel dat we hopen terug te vinden in Wonka, met de dosis ondeugendheid die bij het personage past.

Te zien in de bioscopen vanaf 13 december, waar je stoutste dromen kunnen uitkomen.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Wonka

Wonka

Familie, Komedie, Avontuur  Regie: Paul King Met: Timothée Chalamet "Wonka" is gebaseerd op het bijzondere personage in 'Charlie and the Chocolate Factory', Roald Dahl's meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: