Cillian Murphy twijfelt bij het idee van een Peaky Blinders-film - Actueel Cinema

   - 
Cillian Murphy twijfelt bij het idee van een Peaky Blinders-film

De "Oppenheimer"-acteur speelde zes seizoenen lang Thomas "Tommy" Shelby. Cillian Murphy is misschien nog niet klaar met zijn Peaky Blinders-periode.

De rijzende Hollywoodster liet doorschemeren dat hij "open" stond voor het idee om een spin-off te maken van de serie tijdens een "Actors to Actors"-interview met "Barbie"-actrice Margot Robbie voor Variety.

"Ik bedoel dat ik opensta voor het idee. Ik heb altijd gedacht dat als er meer verhalen te vertellen zijn, waarom niet. Dus we zullen zien," vertelde hij een enthousiaste Margot Robbie, die hem aanmoedigde om het te doen.

Cillian Murphy heeft echter een paar bedenkingen en wil niet tornen aan het aura van de serie. "Wie weet? Het zou kunnen... Het is heel aardig van je om een vervolg te willen zien. Ik bedoel, ik sta... Ik sta helemaal open voor het idee... Maar tegelijkertijd is Peaky Blinders 6 perfecte seizoenen geweest. En het is soms moeilijk om de overgang naar film te maken. En ik hou van de dubbelzinnigheid van het einde. Maar ik ben er altijd voor in als er een goed script is."

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: