Neem de look van de The Dude over! - Actueel Cinema

   - 
Neem de look van de The Dude over!

Een aantal iconische rekwisieten en memorabilia uit The Big Lebowski worden dit jaar geveild ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de film. Een van de meest gewilde items is de lichtbruine gebreide fleece badjas die Jeff Bridges (73) droeg als Jeffrey 'The Dude' Lebowski in de cultfilm van de gebroeders Coen uit 1998. Het off-white katoenen V-hals T-shirt dat hij droeg in de film is ook te koop, net als de originele zonnebril die Bridges droeg. De veiling omvat meer dan 250 items, waaronder storyboards, kostuums en nog veel meer. De veiling vindt plaats van 14 tot 17 december in Beverly Hills en online op JuliensLive.com.

Een ander cultitem, een deel van een originele bowlingbal die Bridges direct op de set heeft gesigneerd, zal ook worden geveild. Bridges heeft ook andere memorabilia gesigneerd, waaronder bowlingkegels, en zijn unieke doodles toegevoegd, evenals zijn favoriete quote: 'Take it easy'. 

Een deel van de opbrengst van de veiling gaat naar de 'No Kid Hungry' campagne van Share Our Strength.

The Big Lebowski", geregisseerd door de gebroeders Cohen, werd in 1998 uitgebracht en bracht wereldwijd maar liefst 40 miljoen dollar op aan de kassa.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Big Lebowski

The Big Lebowski

Komedie  Regie: Joël Coen & Ethan Coen Met: Jeff Bridges, John Gooman, Steve Buscemi,... Jeffrey Lebowski, die bij voorkeur en doorgaans 'The Dude' genoemd wordt, krijgt bezoek van twee onbehouwen en niet al te snuggere mannen die hem hardhandig vragen waar 'het geld' is. Ze denken dat hij de miljonair is met diezelfde naam, en wiens jonge vrouw grote schulden heeft; ze urineren zelfs... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: