Is Jennifer Lawrence onder het mes gegaan? - Actueel Cinema

   - 
Is Jennifer Lawrence onder het mes gegaan?

Jennifer Lawrence heeft in een interview met Kylie Jenner gereageerd op speculaties dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan aan haar neus en ogen. De 33-jarige Oscarwinnares gaf een Q&A met de 26-jarige in de nieuwste editie van Interview magazine.

Jennifer hield vol dat haar recente verandering in uiterlijk te danken was aan een make-up techniek.
Ze zei: "Ik vind het ook verbazingwekkend wat make-up kan doen omdat ik ermee werk. Hung [Vanngo], die de lippen accentueert, en ik noem hem een plastisch chirurg, omdat iedereen, in de paar maanden dat ik met hem werk, ervan overtuigd is dat ik een oogoperatie heb ondergaan."

Jennifer maakte een einde aan de controverse en herhaalde: "Ik heb geen oogoperatie ondergaan. Ik draag make-up. Ik ben volwassen geworden. Ik ben mijn babywangetjes kwijt en mijn gezicht is veranderd omdat ik ouder word." "Iedereen dacht dat ik een neusoperatie had ondergaan en ik zei: 'Ik heb nog precies dezelfde neus. Mijn wangen zijn kleiner geworden. Bedankt dat je erover praat".

Deze aanvallen op haar uiterlijk weerhielden haar er niet van om volledig naakt te verschijnen in haar nieuwste film "No Hard Feelings".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
No hard feelings

No hard feelings

Komedie  Regie: Gene Stupnitsky Met: Jennifer Lawrence, Andrew Feldman, Laura Benanti,... Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil 'daten' voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: