Frozen 3 en 4 in de maak! - Actueel Cinema

   - 
Frozen 3 en 4 in de maak!

Disney komt er maar niet onderuit. Terwijl onze derde reis naar het magische koninkrijk Arendelle voor Frozen 3 nog steeds niet is aangekomen, vernemen we nu (van Disney-baas Bob Iger, die zeker als een betrouwbare bron kan worden beschouwd) dat de studio's ook bezig zijn met de ontwikkeling van een vierde deel van de machtige animatiefranchise, die het bedrijf tot nu toe meer dan 2 miljard dollar heeft opgeleverd.

Iger ging niet zover om een vierde avontuur met Anna (Kristen Bell) en Elsa (Idina Menzel) in de hoofdrollen te bevestigen, maar hij zei wel het volgende in het Amerikaanse tv-programma Good Morning America: "Frozen 3 is in de maak, en er zou ook een Frozen 4 in de maak kunnen zijn," zei de Disney CEO donderdagochtend. "Maar ik heb op dit moment niet veel te zeggen over die films. [Regisseur Jennifer Lee, die de eerste Frozen en Frozen 2 creëerde, is hard aan het werk met haar team bij Disney Animation aan niet één maar twee verhalen." Zou dit een tweedelig verhaal kunnen zijn? Alleen de tijd zal het leren.

Het nieuws werd op sociale netwerken bevestigd door Kristen Anderson-Lopez, die samen met Robert Lopez de kenmerkende liedjes van de saga schreef.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: