Frozen 3 en 4 in de maak! - Actueel Cinema

   - 
Frozen 3 en 4 in de maak!

Disney komt er maar niet onderuit. Terwijl onze derde reis naar het magische koninkrijk Arendelle voor Frozen 3 nog steeds niet is aangekomen, vernemen we nu (van Disney-baas Bob Iger, die zeker als een betrouwbare bron kan worden beschouwd) dat de studio's ook bezig zijn met de ontwikkeling van een vierde deel van de machtige animatiefranchise, die het bedrijf tot nu toe meer dan 2 miljard dollar heeft opgeleverd.

Iger ging niet zover om een vierde avontuur met Anna (Kristen Bell) en Elsa (Idina Menzel) in de hoofdrollen te bevestigen, maar hij zei wel het volgende in het Amerikaanse tv-programma Good Morning America: "Frozen 3 is in de maak, en er zou ook een Frozen 4 in de maak kunnen zijn," zei de Disney CEO donderdagochtend. "Maar ik heb op dit moment niet veel te zeggen over die films. [Regisseur Jennifer Lee, die de eerste Frozen en Frozen 2 creëerde, is hard aan het werk met haar team bij Disney Animation aan niet één maar twee verhalen." Zou dit een tweedelig verhaal kunnen zijn? Alleen de tijd zal het leren.

Het nieuws werd op sociale netwerken bevestigd door Kristen Anderson-Lopez, die samen met Robert Lopez de kenmerkende liedjes van de saga schreef.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Zie ginds... de 5 beste sinterklaasfilms! - Actueel
Actueel

Zie ginds... de 5 beste sinterklaasfilms!

Zin om samen met de kinderen vol spanning af te tellen naar het moment dat ze hun schoentje mogen zetten voor de komst van Sinterklaas? Allemaal samen een leuke Sinterklaasfilm kijken is dé ideale manier. Verder lezen...
Neem de look van de The Dude over! - Actueel
Actueel

Neem de look van de The Dude over!

De bruine badjas, T-shirt en zonnebril van Jeff Bridges uit The Big Lebowski behoren tot de items die geveild worden ter gelegenheid van de 25e verjaardag van de film. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: