Saw X, een anekdote die boekdelen spreekt over het horrorniveau van de film - Actueel Cinema

   - 
Saw X, een anekdote die boekdelen spreekt over het horrorniveau van de film

Het tiende deel in de "Saw"-horrorfranchise speelt binnenkort in de cinemazalen. Met een releasedatum gepind op 25 oktober komt "Saw X" net op tijd uit voor Halloween.

Zal deze nieuwe film net zo eng zijn als de andere, of begint de saga op zijn einde te lopen? Een anekdote van Kevin Greutert in een interview met NME lijkt te bewijzen dat de horrorfilm nog niets van zijn angstaanjagende kant verloren heeft.

Terwijl Steve, de editor van de film, de "eye trap" scène aan het monteren was, zag hij de politie bij zijn huis aankomen. Geschrokken van het geschreeuw dat uit zijn huis kwam, hadden de buren de autoriteiten gebeld.  

"Steve ging naar boven en er werd op de deur geklopt... Via de intercomcamera zag hij dat het de politie was! Ze vertelden hem: 'De buren hebben gebeld. Ze zeggen dat hier iemand doodgemarteld wordt!' Dus Steve antwoordde: 'Eigenlijk ben ik gewoon bezig met een film... Je kunt komen kijken als je wilt?' De agenten begonnen te lachen! En toen zeiden ze dat het oké was. Het grappige is dat Steve eigenlijk zo'n lieve jongen is. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe hij keek toen hij besefte wat er aan de hand was... Maar hé, het betekende in ieder geval dat de acteurs heel realistisch acteerden!"

Wat kan je verwachten?

SAW X brengt een ijzingwekkend nieuw hoofdstuk in de saga, waarschijnlijk Jigsaw's meest persoonlijke spel tot nu toe. Na de gebeurtenissen van SAW I reist John, wanhopig op zoek naar genezing, naar Mexico om een experimentele medische procedure te ondergaan die zijn kanker moet genezen. Maar als hij ontdekt dat de hele operatie een beruchte zwendel was, zint John op wraak. Dus gaat hij er weer tegenaan en zet hij de schurken het vuur aan de schenen met een reeks ingenieuze en angstaanjagende vallen waarvan alleen hij het geheim kent.

SAW X speelt vanaf 25 oktober in de cinemazalen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was? - Actueel
Actueel

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was?

Deze week gooit Ryan Reynolds het over een andere boeg en schiet onze meest intieme jeugdhelden te hulp: onze fantastievriendjes! Je weet wel, die vreemde personages uit onze verbeelding. Soms vertrouwelingen, vaak metgezellen op bijzondere avonturen, we hebben allemaal wel zo'n speciale vriend... Verder lezen...
Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin - Actueel
Actueel

Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin

Het lijkt erop dat we Ryan Gosling niet snel in duistere rollen zullen zien. Gesterkt door het succes van Barbie en de promotie van zijn nieuwe actiekomedie The Fall Guy, heeft Ryan Gosling in een nieuw interview gezegd dat hij van plan is om plezier te blijven maken en tegelijkertijd rollen die te... Verder lezen...
Saw X

Saw X

Horror, Politie, Drama  Regie: Kevin Greutert Met: Tobin Bell, Shawnee Smith, Synnøve Macody Lund,... John Kramer (Tobin Bell) is terug. SAW X luidt een onbekend, maar ijzingwekkend hoofdstuk uit de serie in... Jigsaws meest persoonlijke spel ooit. Na de gebeurtenissen in SAW I reist John naar Mexico. Hij hoopt dat een experimentele procedure hem kankervrij zal maken. Wanneer hij ontdekt dat de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: