Barbie, The Flash, Meg 2: The Trench... De topfilms van dit jaar vind je in de Premium VOD-catalogus van Proximus. - Actueel Cinema

   - 
Barbie, The Flash, Meg 2: The Trench... De topfilms van dit jaar vind je in de Premium VOD-catalogus van Proximus.

Heb je geen tijd om naar de bioscoop te gaan? Geen probleem! Geniet thuis van de nieuwste releases dankzij de exclusieve selectie films in de Proximus VOD Premium catalogus.

Wat is Premium VOD?

Dompel jezelf onder in de prachtige filmwereld van Premium VOD met Pickx, waar je de nieuwste films kan bekijken enkele weken nadat ze op het witte doek zijn verschenen. Dit is een bijzondere kans voor fans van Warner-films, want de nieuwste titels van de beroemde studio zijn al voor € 14,99 beschikbaar via Premium VOD-verhuur. Het ideale moment om te genieten van een authentieke bioscoopervaring in je eigen woonkamer, vergezeld door familie of vrienden. Of gewoon gezellig solo!

Twijfel je nog? Geen paniek, we hebben een oplossing voor je. Je kan ervoor kiezen nog even te wachten om toegang te krijgen tot deze films via VOD voor de lage prijs van € 4,99. Zo kan je op je eigen tempo genieten van deze uitzonderlijke filmcreaties.

Laten we een duik nemen in de recente cinemawereld met een overzicht van titels in de Proximus Premium VOD-catalogus.

Barbie

Ontdek in deze film dé ultieme Barbie van Barbieland, gespeeld door de getalenteerde Margot Robbie, die midden in een existentiële crisis besluit haar roze plastic wereld te verlaten om de menselijke realiteit te verkennen. En Ken (gespeeld door Ryan Gosling) volgt haar in dit verbazingwekkende avontuur. 

Beschikbaar van 12 september tot 21 november in de Proximus VOD Premium catalogus.

The Flash

Volg Barry Allen op zijn tijdreis terwijl hij probeert zijn familie te redden en de geschiedenis te corrigeren. Maar de gevolgen van zijn acties leiden tot een gevaarlijk multiversum waar generaal Zod heerst. Ontdek zijn strijd om Batman te vinden en de wereld te redden. 

Beschikbaar van 31 juli tot 13 oktober in de Proximus VOD Premium catalogus.

Meg 2: The Trench

Duik in de pure actie met Jason Statham, alias Jonas Taylor, een voormalig marinekapitein die diepzeeduiker is geworden. Nadat hij in zijn eerste opus wetenschappers redde die vastzaten in het wrak van een onderzeeër die werd aangevallen door een angstaanjagende prehistorische haai, is hij vijf jaar later terug met een nog explosiever vervolg. Deze keer moeten Jonas en Jing Wu het opnemen tegen megalodons en meedogenloze criminelen tijdens een illegale mijnbouwoperatie. 

Beschikbaar van 18 september tot 5 december in de Proximus VOD Premium catalogus.

Dompel je onder in deze fascinerende verhalen en boeiende filmwerelden, exclusief beschikbaar in de Proximus VOD Premium catalogus. Cinema was nog nooit zo toegankelijk en opwindend! Maak het comfortabel in je knusse zetel en laat je vervoeren in een rollercoaster van emoties.

 

 Meningen

 Meer info over de films


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: