Fast & Furious, dit personage zal een belangrijke rol spelen in de grote finale van de saga - Actueel Cinema

   - 
Fast & Furious, dit personage zal een belangrijke rol spelen in de grote finale van de saga

Fast X was deze zomer een puur schot in de roos! En Jason Momoa's optreden als de schurk Dante heeft daar veel mee te maken. Met zijn voorliefde voor drama, zijn dreigende en moorddadige kant en zijn voorliefde om mimosa te drinken naast de levenloze lichamen van zijn slachtoffers, is hij een echte katalysator gebleken voor de Fast & Furious-saga.

En bereid je voor, want je bent nog niet klaar met Dante. Gezien het opzettelijk spannende einde van Fast X is zijn schrikbewind zeker nog niet voorbij. Hij komt terug om nog meer bloedvergieten aan te richten in de tweedelige finale geregisseerd door Louis Leterrier. De regisseur had het volgende te zeggen over het personage: "Laten we iets anders doen. Het is nooit hetzelfde met Jason. Dante zal echt evolueren. Laten we iets verkennen wat we nog niet eerder hebben gezien."

Zoals Leterrier aangeeft, zal hoe Dante evolueert evenveel afhangen van Jason Momoa als van het script. De acteur heeft zich het personage al helemaal eigen gemaakt en hem omgetoverd tot de onvoorspelbare, speelse natuurkracht die zoveel opschudding veroorzaakte in Fast X. "Hij werd gedreven door wraak", vertelt Leterrier aan Empire magazine. "Hij had het donker en boos kunnen spelen. Maar het was interessant om te spelen met de dualiteit en het touwtrekken in het personage, in dezelfde zin kon hij lachen maar ook de pijn voelen van alles verliezen. Alleen een acteur als Jason kon dat."

Met de aanwezigheid van Dante belooft het vervolg opnieuw een must-see film te worden!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Fast X

Fast X

Actie  Regie: Louis Leterrier Met: Jason Momoa, Charlize Theron, Brie Larsson,... Het einde van de weg begint hier. Fast X, de tiende film in de Fast & Furious Saga, luidt de laatste hoofdstukken in van één van de meest legendarische en populaire wereldwijde filmfranchises, nu in zijn derde decennium en nog steeds sterk met dezelfde kerncast en personages als toen het begon.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: