Teenage Mutant Ninja Turtles : Totale Chaos - Herontdek de oorsprong van onze gemaskerde helden! - Actueel Cinema

   - 
Teenage Mutant Ninja Turtles : Totale Chaos - Herontdek de oorsprong van onze gemaskerde helden!

Bereid je voor op een episch avontuur boordevol actie met "Teenage Mutant Ninja Turtles : Totale Chaos", de gloednieuwe film over de Ninja Turtles!

Het verhaal

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O'Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Ga terug naar de tijd waarin het allemaal begon. In de drukke straten van New York ontdekken vier jonge schildpadden, de nakomelingen van een wetenschappelijk experiment, plotseling dat ze buitengewone intelligentie en vaardigheden bezitten. Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo zijn verre van gewoon - het zijn moedige ninja's die alles doen om de stad die ze hun thuis noemen te beschermen.

Maar voordat ze de legendarische Teenage Mutant Ninja Turtles werden die de wereld kent, waren ze tieners op zoek naar hun identiteit en hun plaats in een wereld die hen vreesde en verachtte. Hun reis begint hier, in een ontroerend en spannend epos dat hun oorsprong onthult, hun ontmoetingen en onbreekbare vriendschappen, en hun vele uitdagingen.

Een film voor het hele gezin, vol actie en humor, vanaf 2 augustus in de bioscoop. Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Teenage Mutant Ninja Turtles : Totale Chaos

Actie, Avontuur, Animatie Film  Regie: Jeff Rowe & Kyler Spears Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O'Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: