Ontdek hier de eerste trailer van The Nun 2 - Actueel Cinema

   - 
Ontdek hier de eerste trailer van The Nun 2

De film is het vervolg op 'The Nun' uit 2018, dat met 365,5 miljoen dollar wereldwijd de best verdienende film in de 'Conjuring'-franchise werd.

De trailer voor "The Nun 2" neemt kijkers mee terug naar de wereld van Conjuring. De film draait om een demonische non gespeeld door Bonnie Aarons en speelt zich af in 1952. Aarons speelde deze rol al in "The Conjuring 2". 

Het vervolg heeft opnieuw Taissa Farmiga in de hoofdrol als zuster Irene, die een van haar vrienden, Maurice (gespeeld door Jonas Bloquet), die bezeten is door de demon Valak, probeert te redden. Na een verschrikkelijk incident op de Franse school waar Maurice werkt, besluit zuster Irene tussenbeide te komen en een onderzoek in te stellen. Ze wordt in haar zoektocht geholpen door een nieuw personage. 

Dit is reeds de negende film in de franchise.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
The Nun 2

The Nun II

Horror  Regie: Michael Chaves Met: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Anna Popplewell 1956, Frankrijk. Een priester wordt vermoord. Een kwaad verspreidt zich. Zuster Irene wordt opnieuw geconfronteerd met Valak, de demonische non.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: