Insidious: The Red Door: een nieuw deel van de horrorfranchise dat het beklijvende verhaal van de familie Lambert met een knal zal afsluiten - Actueel Cinema

   - 
Insidious: The Red Door: een nieuw deel van de horrorfranchise dat het beklijvende verhaal van de familie Lambert met een knal zal afsluiten

2023 is tot nu toe al een topjaar geweest voor pure horrorfans dankzij grote franchises als Evil Dead Rise en Scream. De volgende grote franchise die ook van de partij is in 2023 is Insidious, met het vijfde deel van de serie genaamd Insidious: The Red Door.

De horrorfranchise debuteerde in 2010 met James Wan's horrorklassieker Insidious, een relatief goedkope productie die een groot succes werd. Het vervolg Insidious: Chapter 2 uit 2013 was nog succesvoller, waarna een volgende prequel in 2015 en een vierde deel van de franchise in 2018 aantoonden dat horrorfans er geen genoeg van kunnen krijgen. En nu woensdag 5 juli zal Insidious 5, getiteld Insidious: The Red Door, in de bioscoopzalen te zien zijn.

Synopsis :

Om voor eens en altijd een einde te maken aan hun demonen, moeten Josh (Patrick Wilson) en Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit in "The Further" gaan om het duistere verleden van hun familie en de nieuwe kwade krachten die achter de rode deur schuilen te confronteren.

De Insidious: The Red Door-cast ziet de hoofdrolspelers van de familie Lambert terugkeren in hun respectievelijke rollen: Patrick Wilson als Josh Lambert en Ty Simpkins als Dalton Lambert, Rose Byrne als Renai Lambert en Andrew Astor als Dalton's broertje Foster.

Insidious: The Red Door lijkt opnieuw een angstaanjagend deel aan de horrorfranchise toe te voegen en zal het beklijvende verhaal van de familie Lambert zeker met een knal afsluiten.

De film verschijnt op 5 juli in alle Belgische bioscoopzalen.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was? - Actueel
Actueel

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was?

Deze week gooit Ryan Reynolds het over een andere boeg en schiet onze meest intieme jeugdhelden te hulp: onze fantastievriendjes! Je weet wel, die vreemde personages uit onze verbeelding. Soms vertrouwelingen, vaak metgezellen op bijzondere avonturen, we hebben allemaal wel zo'n speciale vriend... Verder lezen...
Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin - Actueel
Actueel

Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin

Het lijkt erop dat we Ryan Gosling niet snel in duistere rollen zullen zien. Gesterkt door het succes van Barbie en de promotie van zijn nieuwe actiekomedie The Fall Guy, heeft Ryan Gosling in een nieuw interview gezegd dat hij van plan is om plezier te blijven maken en tegelijkertijd rollen die te... Verder lezen...
Insidious : The Red Door

Insidious : The Red Door

Horror  Regie: Patrick Wilson Met: Ty Simpkins, Patrick Wilson, Hiam Abbass,... Om voor eens en altijd een einde te maken aan hun demonen, moeten Josh (Patrick Wilson) en Dalton (Ty Simpkins) dieper dan ooit in "The Further" gaan om het duistere verleden van hun familie en de nieuwe kwade krachten die achter de rode deur schuilen te confronteren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: