Whale Nation: een onvergetelijke reis aan de zijde van de walvissen, verteld door Tom Waes - Actueel Cinema

   - 
Whale Nation: een onvergetelijke reis aan de zijde van de walvissen, verteld door Tom Waes

Na 'Unsere Welt' keert Jean Albert Lièvre terug met Whale Nation, een must-see film voor natuurliefhebbers, dierenliefhebbers en filmfanaten op zoek naar een meeslepende en originele reis. 

Met Tom Waes als verteller maak je een uitzonderlijke reis aan de zijde van de walvissen, de majestueuze beschermers van onze planeet.

Het verhaal

Een walvis is aangespoeld op een afgelegen kust. Tijdens de strijd om zijn leven te redden, ontdekken we het verhaal van deze buitengewone wezens, bewoners van de oceanen. Geïnspireerd door de bestseller van Heathcote William, neemt WHALE NATION ons mee op een ontdekkingsreis naar de onontgonnen gebieden en nauwelijks bekende samenleving van walvissen, met hun opmerkelijke vaardigheden en ongelooflijk rijke en complexe sociale leven. Met Tom Waes als verteller.

De film brengt een krachtige boodschap over het behoud van biodiversiteit en de bescherming van bedreigde diersoorten. Whale Nation herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om voor onze planeet te zorgen, het leven dat erop leeft te respecteren en de rijkdommen die de planeet te bieden heeft te behouden.

Met adembenemende beelden, gefilmd in alle uithoeken van de wereld, ontdek je het intieme leven van walvissen zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. De film is gericht op iedereen, van kinderen tot volwassenen, en neemt ons mee naar een fascinerende wereld vol avontuur en ontdekking.

Maar wat Whale Nation uniek maakt, is de originele invalshoek. Via de voice-over van Tom Waes vertellen de walvissen hun eigen verhaal. Je ontdekt hun dagelijks leven, hun emoties, hun intelligentie en hun gevoeligheid. Je krijgt een beter begrip van hun cruciale rol in ons ecosysteem en hun belang voor het behoud van onze planeet.

Whale Nation speelt  vanaf 14 juni in de bioscoop.

Klik hier voor de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Whale Nation

Whale Nation

Documentaire  Regie: Jean-Albert Lievre Een walvis is aangespoeld op een afgelegen kust. Tijdens de strijd om zijn leven te redden, ontdekken we het verhaal van deze buitengewone wezens, bewoners van de oceanen. Geïnspireerd door de bestseller van Heathcote William, neemt WHALE NATION ons mee op een ontdekkingsreis naar de onontgonnen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: