Expendables 4: nieuwe missie en een nieuwe indrukwekkende cast! - Actueel Cinema

   - 
Expendables 4: nieuwe missie en een nieuwe indrukwekkende cast!

We moeten nog maar drie maanden te wachten om eindelijk hét dreamteam weer bij elkaar te zien. Expendables 4, bekend om zijn line-up van actiesterren, zal op 22 september in de zalen verschijnen.

Een regisseur met weinig ervaring

We weten niet veel over het scenario, behalve dat het een spin-off zal zijn rond het personage Lee Chrismass. Het verhaal zal zich naar verwachting afspelen rond een conflict tussen Rusland en de Verenigde Staten. Niet verrassend zullen de Expendables er zijn om de wereld te redden. De regie is in handen van Scott Waugh, een jonge regisseur die slechts zijn derde film maakt. We kennen hem onder andere van "Need for Speed" en "6 Below". Gelukkig begon hij zijn carrière als stuntdubbel, wat van pas zal komen bij dit soort films. We zijn benieuwd naar wat dit zal opleveren!

Een cast vol testosteron

Sylvester Stallone heeft aangekondigd dat hij na Expendables 4 met pensioen gaat. Hij is van plan om daarna de franchise over te dragen aan Jason Statham. Van de oorspronkelijke cast keren Randy Couture en Dolph Lundgren terug, maar er zijn veel veranderingen. Er worden nieuwkomers toegevoegd aan onze groep schurken: 50 Cent, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais en Andy Garcia! Tony Jaa en Iko Uwais zijn beide Aziatische acteurs die getraind zijn in vechtsporten. Beiden waren eerst vechters voordat ze acteurs werden. Dat voegt nog wat extra testosteron toe aan een cast die het daar al niet aan ontbrak. Megan Fox valt op als de eerste vrouw die zich bij het mannenensemble voegt.

Geen Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger ontbreekt in de cast. Hij was aanwezig in de eerste drie films, maar de Terminator-vertolker is verdwenen uit de line-up. De acteur legde zijn beslissing uit tijdens een interview met Parade: "Ik deed de eerste Expendables als een gunst aan Sly. We filmden snel, op een zaterdag, twee uur lang in een kerk met Bruce Willis. Sly zei tegen me: 'Oh, zou je Expendables 2 kunnen doen?', en ik deed het in een weekend. Toen kwam Expendables 3. En dat was het. Maar we zullen ooit weer samen iets doen." Arnold Schwarzenegger heeft dus nooit echt deel willen uitmaken van de franchise.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: