Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van 'And Just Like That...' - Actueel Cinema

   - 
Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van 'And Just Like That...'

Maak je klaar om terug te keren naar de betoverende wereld van New York's meest glamoureuze vrouwen! Vanaf 23 juni kan je het tweede seizoen van 'And Just Like That...' bekijken op Streamz. Het vervolg op de populaire sitcom 'Sex and the City' gaat verder en krijgt nu alvast een trailer als voorproefje. Bereid je voor op een nieuwe dosis uitdagingen, romantiek en hilarische dialogen!

Daarnaast werd er gisteren nog een nieuwtje de wereld ingestuurd: Samantha (Kim Cattrall) duikt opnieuw op in het nieuwe seizoen. Een verrassing van formaat, nadat ze in 2017 in Piers Morgan verzekerde dat ze nooit nog de rol van Samantha zou spelen. Ook nadat het eerste seizoen van de franchise-revival ‘And Just Like That’ was uitgezonden, bleef ze bij haar standpunt. Toch werd het nieuws deze week bevestigd. Of Samantha Jones echt terug is, valt nog af te wachten. Voor zover we weten verschijnt ze enkel in een cameo in de seizoensfinale.

 

Ook John Corbett maakt zijn comeback in de serie. John speelt in de oorspronkelijke reeks de rol van Aidan Shaw, de charmante meubelontwerper en één van de twee grote liefdes van Carrie. Hoe het de twee vergaat, kom je te weten in het nieuwe seizoen.

In de trailer zien we verder hoe het tweede seizoen van 'And Just Like That...' terugkeert naar zijn oorspronkelijke roots: cocktails, feestjes en fashion statements! Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) navigeren door een nieuw jaar vol verrassende uitdagingen. Carrie komt over haar verdriet heen, gaat opnieuw aan het daten en neemt afscheid van haar podcast. Miranda verhuist naar L.A. voor haar nieuwe liefde Ché. Charlotte zoekt een evenwicht tussen een nieuw carrièrepad en haar familieleven. Ook van Lisa Todd Wexley (Nicole Ari Parker), Seema Patel (Sarita Choudhury), Anthony Marentino (Mario Cantone) en Dr. Nya Wallace (Karen Pittman) krijgen we in het nieuwe seizoen meer te zien.

Verder weten we ook dat Sam Smith een rol krijgt in de reeks. Dit werd bekend gemaakt op Twitter door een foto van de zanger die zich op de set bevindt. 'Up to something unholy on set', grapten de makers, waarmee ze verwijzen naar de meest recente hit van de zanger genaamd 'Unholy'. Het is onduidelijk welke rol Sam zal spelen in het nieuwe seizoen.

Vanaf 23 juni is het tweede seizoen van 'And Just Like That...' wekelijks te zien op Streamz. De serie is geregisseerd door Michael Patrick King, met in de hoofdrollen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Ook de volledige originele reeks 'Sex and the City' is te zien op Streamz.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: