Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op CANVAS voor 'Promising Young Woman' - Actueel Cinema

   - 
Ontdek films bij je thuis met de Zita TV-gids! Stem nu vrijdagavond af op CANVAS voor 'Promising Young Woman'

Heb je zin om vrijdagavond thuis te blijven en een filmavond in te plannen? Dat kan, want Zita TV-gids publiceert dat nu vrijdag om 21u30 'Promising Young Woman'  speelt op CANVAS.

Cassie zag een veelbelovende toekomst tegemoet, maar toen gebeurde er iets waardoor haar toekomst niet meer zeker was. Niets in het leven van Cassie is wat het lijkt; ze is slim, sluw en 's avonds leidt ze een dubbelleven. Nu is de tijd aangebroken dat zij fouten uit het verleden recht kan zetten.

Ontdek hier de volledige Zita tv-gids!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...
Promising Young Woman

Promising Young Woman

  Regie: Emerald Fennell Met: Carey Mulligan & Clancy Brown Cassie zag een veelbelovende toekomst tegemoet, maar toen gebeurde er iets waardoor haar toekomst niet meer zeker was. Niets in het leven van Cassie is wat het lijkt; ze is slim, sluw en 's avonds leidt ze een dubbelleven. Nu is de tijd aangebroken dat zij fouten uit het verleden recht kan zetten.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: