Avatar: The Way of Water verschijnt binnenkort op Disney+ - Actueel Cinema

   - 
Avatar: The Way of Water verschijnt binnenkort op Disney+

Het wachten is bijna voorbij! Na een historische bioscooprelease zal James Cameron's wereldwijde fenomeen "Avatar: The Way of Water" binnenkort verschijnen op Disney+ en bonus content bevatten met filmmakers, cast en crew. 

  "Avatar: The Way of Water" verscheen op 16 december in de bioscoop en werd wereldwijd de derde best verdienende film aller tijden met bijna 2,32 miljard dollar aan de box office.

Synopsis :

14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze hun thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

"Avatar: The Way of Water" verschijnt op 7 juni op Disney+ 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel - Actueel
Actueel

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel

Na een aantal samenwerkingen in de Fast & Furious saga ontstond er een vete tussen de twee sterren, Dwayne Johnson en Vin Diesel. Er was sprake van rivaliteit, kritiek en spot via sociale media. Maar deze vete is nu officieel verleden tijd. Dwayne Johnson deed een officiële aankondiging op Twitter. Verder lezen...
Avatar 2 : The Way of Water

Avatar 2 : The Way of Water

Science-Fiction, Fantasy, Avontuur  Regie: James Cameron Met: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: