Avatar: The Way of Water verschijnt binnenkort op Disney+ - Actueel Cinema

   - 

Het wachten is bijna voorbij! Na een historische bioscooprelease zal James Cameron's wereldwijde fenomeen "Avatar: The Way of Water" binnenkort verschijnen op Disney+ en bonus content bevatten met filmmakers, cast en crew. 

  "Avatar: The Way of Water" verscheen op 16 december in de bioscoop en werd wereldwijd de derde best verdienende film aller tijden met bijna 2,32 miljard dollar aan de box office.

Synopsis :

14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze hun thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

"Avatar: The Way of Water" verschijnt op 7 juni op Disney+ 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...
Avatar 2 : The Way of Water

Avatar 2 : The Way of Water

Science-Fiction, Fantasy, Avontuur  Regie: James Cameron Met: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: