Guardians of the Galaxy Vol. 3, een explosief einde maar geen grote verrassingen (preview) - Actueel Cinema

   - 
Guardians of the Galaxy Vol. 3, een explosief einde maar geen grote verrassingen (preview)

Peter Quill is nog steeds aan het bekomen van het verlies van Gamora. Samen met zijn team moet hij het universum en een van hen zien te verdedigen op een gevaarlijke missie. Wanneer deze niet succesvol blijkt, kan dit het einde betekenen van 'the Guardians'.

In dit nieuwe en laatste hoofdstuk van het Guardians of the Galaxy-avontuur, opnieuw geregisseerd door James Gunn, zien we dezelfde cast aan het werk. Chris Pratt (Peter Quill), Zoe Saldaña (Gamora), David Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis). Bradley Cooper en Vin Diesel lenen hun stemmen aan respectievelijk Rocket en Groot. Tot slot verwelkomt de saga Will Poulter (The Millers: A Family in the Making, Labyrinth) als Adam Warlock.

De film voldoet aan al onze verwachtingen. De film weet onze aandacht vast te houden van begin tot eind. De special effects zijn adembenemend en ook de typische,kenmerkende humor van de saga vinden we in deze derde film Guardians of the Galaxy-film terug. Rocket, een van de meest innemende personages uit de serie, waar we van houden vanwege zijn vriendschap met Groot, zijn speciaal kantje en zijn intelligentie, staat centraal in de plot. Het verhaal is namelijk sterk gericht op zijn huidig leven en zijn verleden. Een goed idee, dat niet alleen de fans pleziert, maar ook een beetje frisheid aan het scenario toevoegt. Tot slot behoren de decors en kostuums tot het éen van de beste die we onlangs in de bioscoop zage,.

Ondanks alles beleven we iets minder plezier aan deze film dan aan de eerste Guardians of the Galaxy-film. De typische Marvel-vereisten hebben zwaar gewogen op de schouders van James Gunn. De film volgt het klassieke verloop van een superheldenfilm. Dus, niet verrassend... de slechterikken verliezen, en de goeie winnen! Maar hoewel de film nogal voorspelbaar is, blijft het een ware traktatie voor de fans.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnt op 3 mei in de Belgische bioscoopzalen. 

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Actie, Fantasy  Regie: James Gunn Met: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista,... Peter Quill is nog steeds aan het bekomen van het verlies van Gamora. Samen met zijn team moet hij het universum en een van hen zien te verdedigen op een gevaarlijke missie. Wanneer deze niet succesvol blijkt, kan dit het einde betekenen van 'the Guardians'.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: