De spionagethriller Hunt garandeert adembenemende actie met een politieke lading - Actueel Cinema

   - 
De spionagethriller Hunt garandeert adembenemende actie met een politieke lading

“Hunt” is het regiedebuut van Lee Jung Jae, de veelgeprezen ster van "Squid Game" op Netflix. Hij bewerkte een script van Jo Seung-Hee en speelt ook de hoofdrol in de film. Hunt verschijnt deze week in de Belgische bioscoopzalen.

Synopsis:

In de jaren 80 zijn Park Pyeong-ho en Kim Jung-do agenten werkzaam voor de nationale veiligheidsdienst. Ze zijn rivalen en heel goed in wat ze doen. Hun volgende opdracht bestaat eruit een Noord-Koreaanse spion te achtervolgen die naar Zuid-Korea wordt gestuurd. De heren doen hierbij een ontdekking.

De cast is geweldig, aangevoerd door Lee Jung-jae als Park. Zijn norse uitdrukking verraadt weinig en hij oogst sympathie bij de kijker. Ook Jung Woo-sung als Kim is zijn gelijke weet je aandacht vast te houden op het scherm.

Hunt is een spannende spionagethriller over een tijdperk waar de meesten onder ons weinig over weten. Zo’n snelle, goed geacteerde en adembenemende actiefilm met een politieke lading zie je tegenwoorden nog meer weinig!

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...
Hunt

Hunt

Thriller  Regie: Jung-jae Lee Met: Jung-jae Lee, Woo-Sung Jung, Hye-jin Jeon In de jaren 80 zijn Park Pyeong-ho en Kim Jung-do agenten werkzaam voor de nationale veiligheidsdienst. Ze zijn rivalen en heel goed in wat ze doen. Hun volgende opdracht bestaat eruit een Noord-Koreaanse spion te achtervolgen die naar Zuid-Korea wordt gestuurd. De heren doen hierbij een ontdekking.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: