James Gunn pakt Superman aan - Actueel Cinema

   - 

Het is officieel, het hoofd van DC Comics heeft op Twitter aangekondigd dat hij het script zal schrijven en de nieuwe Superman: Legacy film zal regisseren! Het wordt een grote "Chapter 1: Gods & Monsters" film die het gloednieuwe DC Universe zal lanceren. Ter herinnering, James Gunn is geen onbekende in het vak. Hij is verantwoordelijk voor de Guardians of the Galaxy-trilogie bij Marvel en The Suicide Squad bij DC. 

Als klein voorsmaakje krijgen we alvast de synopsis te lezen: 

"Superman Legacy vertelt het verhaal van Supermans reis om zijn Kryptonische erfenis te verzoenen met zijn menselijke opvoeding als Clark Kent uit Smallville, Kansas. Hij is de belichaming van waarheid, gerechtigheid en de Amerikaanse manier, geleid door menselijke vriendelijkheid in een wereld die vriendelijkheid als ouderwets ziet."

De release van Superman: Legacy staat gepland op 11 juli 2025.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Komt er nog een Minions spin-off? - Actueel
Actueel

Komt er nog een Minions spin-off?

Nadat "Despicable Me 4? de 4 juli vakantie in de VS en een start van $230 miljoen aan de wereldwijde box office domineerde, hebben Universal en Illumination aangekondigd dat "Minions 3? het volgende hoofdstuk in de populaire animatiefranchise zal zijn. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: