James Gunn pakt Superman aan - Actueel Cinema

   - 

Het is officieel, het hoofd van DC Comics heeft op Twitter aangekondigd dat hij het script zal schrijven en de nieuwe Superman: Legacy film zal regisseren! Het wordt een grote "Chapter 1: Gods & Monsters" film die het gloednieuwe DC Universe zal lanceren. Ter herinnering, James Gunn is geen onbekende in het vak. Hij is verantwoordelijk voor de Guardians of the Galaxy-trilogie bij Marvel en The Suicide Squad bij DC. 

Als klein voorsmaakje krijgen we alvast de synopsis te lezen: 

"Superman Legacy vertelt het verhaal van Supermans reis om zijn Kryptonische erfenis te verzoenen met zijn menselijke opvoeding als Clark Kent uit Smallville, Kansas. Hij is de belichaming van waarheid, gerechtigheid en de Amerikaanse manier, geleid door menselijke vriendelijkheid in een wereld die vriendelijkheid als ouderwets ziet."

De release van Superman: Legacy staat gepland op 11 juli 2025.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: