'Knock at the Cabin', M. Night Shyamalan's nieuwe nachtmerrie - Actueel Cinema

   - 

Deze week verschijnt "Knock at the Cabin" in de bioscoop. De getalenteerde M. Night Shyamalan (die het uitstekende Old, Split, The Sixth Sense maakte) gaat voor een 5 sterren cast bestaande uit Dave Bautista (Dune, Guardians of tahe Galaxy), Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag) en Nikki Amuka-Bird (Persuasion, Old) genomineerd op de BAFTA awards.

Het verhaal: 

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

Als meester in het horrorgenre is elk project van M. Night Shyamalan een psychologische thriller met een mysterieus randje. "Knock at the Cabin" is hierop geen uitzondering. Geïnspireerd door Paul Tremblay's roman "The Cabin at the End of the World", zit er een veel dieper en sinister plot achter dit scenario van een inbraak. M. Night Shyamalan dwingt ons een keuze te maken: "Red je je familie of red je de mensheid? 

"Knock at the Cabin" zou een van zijn beste films kunnen zijn, maar zoals gewoonlijk laat M. Night Shyamalan veel twijfel en mysterie achter. Volledig onverwachte epilogen zijn zijn handelsmerk geworden. Zal hij ons weer verrassen?

"Knock at the Cabin" verschijnt op 1/02 in de bioscoop

Bekijk hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Knock at the Cabin

Knock at the Cabin

Horror, Thriller  Regie: M. Night Shyamalan Met: Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge,... Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: