M3GAN: het nieuwe horrorgezicht dat deel uitmaakt van de familie - Actueel Cinema

   - 

Laat je deze kerstvakantie, voor de laatste keer in 2022, nog eens goed de stuipen op het lijf jagen. Regisseur en producent James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) heeft samen met het gerenommeerde productiebedrijf Blumhouse (Halloween, The Black Phone en The Invisible Man) M3GAN gecreëerd, een meisje-achtige robot die ontworpen is om je vriend te zijn. Een gezicht dat je niet snel zal vergeten.

M3GAN is een wonder door artificiële intelligentie, een levende pop die geprogrammeerd is om de beste vriend van een kind en de beste bondgenoot van een ouder te zijn. Ontworpen door de briljante robot Gemma (Allison Williams), kan M3GAN luisteren, observeren en leren door de vriend en leraar, speelkameraad en beschermer te worden van het kind waarmee ze verbonden is.

Wanneer Gemma plotseling de voogd wordt van haar 8-jarige weesnichtje, Cady (Violet McGraw), is ze onzeker over zichzelf en niet voorbereid op het ouderschap. Onder zware werkdruk besluit Gemma haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady om te proberen beide problemen op te lossen - een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal hebben.

De film is geregisseerd door de bekroonde filmmaker Gerard Johnstone (Housebound), naar een script van Akela Cooper (Malignant, The Nun 2), gebaseerd op een verhaal van Akela Cooper en James Wan.

De cast bestaat uit Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, Extended Edition) en Stephane Garneau-Monten (Straight Forward).

De film speelt vanaf 28 december in de bioscoopzalen.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop! 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
M3GAN

M3GAN

Horror, Science-Fiction, Thriller  Regie: Gerard Johnstone Met: Allison Williams, Kimberley Crossman,... M3GAN is een pop ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie. Ze is hierdoor in staat om zich emotioneel te binden aan haar 'eigenaar': een weeskindje. De programmering van de pop slaat echter op hol, waardoor ze zich overbezorgd gaat gedragen naar het weeskindje. Met alle gevolgen van dien.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: