'Zillion' trok al meer dan 350.000 bezoekers - Actueel Cinema

   - 

Drie weken na zijn release heeft 'Zillion', de nieuwe speelfilm van Robin Pront, al 356.000 bezoekers naar de bioscoop gelokt. Dat meldt Kinepolis Film Distribution (KFD) donderdag. Daarmee staat de film op nummer 1 in de Vlaamse box office. 

In Vlaanderen staat 'Zillion' momenteel dus op het hoogste schavot, gevolgd door 'Black Panther 2'. Over heel België gezien, staat die laatste wel op nummer 1. De film vertelt het verhaal van de flamboyante Frank Verstraeten, die in de jaren negentig discotheek Zillion in Antwerpen uitbouwt tot place to be voor uitgaand Vlaanderen en ver daarbuiten. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België, terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt.

In de film nemen Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers, Matteo Simoni en Barbara Sarafian de hoofrollen voor hun rekening. Ter vergelijking: de succesvolste Belgische film ooit, 'Loft', kon rekenen op bijna 1,2 miljoen bioscoopbezoekers. Dat lijkt er voor 'Zillion' niet in te zitten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Zillion

Zillion

  Regie: Robin Pront Met: Matteo Simoni, Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers,... 1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een onwaarschijnlijke neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft maar simpelweg vernedert. De futuristische megadiscotheek... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: