Bones and All: Een kunstig, teder en beklijvend verhaal dat liefde en horror op ideale wijze met elkaar verbindt - Actueel Cinema

   - 

Timothée Chalamet herenigt zich met zijn Call Me By Your Name-regisseur Luca Guadagnino voor de onconventionele, romantische roadmovie Bones And All, naar de bekroonde gelijknamige roman van Camille DeAngelis uit 2016.

"Bones and All" is een verhaal over de liefde tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die leert overleven in de maatschappij, en Lee (Timothée Chalamet), een intense jongen die ronddoolt.

Het verhaal gaat over twee jonge mensen die tot zichzelf proberen komen, op zoek zijn naar identiteit en schoonheid proberen na te jagen in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn.

Hoewel deze nieuwste film van Luca Guadagnino's horrorelementen bevat, ondermijnt deze alle tradities van het genre om iets diep ontroerends, bloederigs en rijks te bieden. Het verhaal is een oprechte romance bestaande uit poëtische, gevoelige horror.

Bones and All sleepte onlangs nog op het filmfestival van Venetië 2022 de prijs voor Best Director voor Luca Guadagnino and Best Young Actress voor Taylor Russell in de wacht. Daarnaast werd Bones and All ook geselecteerd voor de Gothan Awards.

Bones and All verschijnt op 23 november in de Belgische bioscoopzalen.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop!

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Bones and All

Bones and All

  Regie: Luca Guadagnino Met: Timothée Chalamet, Taylor Russell, Chloë Sevigny,... Een meisje, Maren genaamd, reist het land af op zoek naar haar vader. Ze wil hem vinden omdat ze wil begrijpen waarom ze worstelt met vreemde gevoelens. Zo heeft ze de onweerstaanbare drang om de mensen die haar graag zien te vermoorden en op te eten.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: