Knallende start voor Up! - Actueel Cinema

 
Na de massale lovende perskritieken sinds het Filmfestival van Cannes in mei en de zeer succesvolle releases in de rest van Europa, kent de allernieuwste Disney Pixar film 'Up' ook in België een vliegende start met het beste openingsdagcijfer ooit voor een animatiefilm van Walt Disney Studios Motion Pictures. Met een record omzetcijfer van € 105.000 klopt 'UP' films als 'Ratatouille' en 'Finding Nemo'. 'Up', sinds vorige week in de bioscoop zowel in 2D als in 3D, neemt u mee op een hilarisch avontuur in het gezelschap van Carl & Russell, het meest grappige en onwaarschijnlijke filmduo ooit!
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

PleinOPENair terug van weggeweest! - Actueel
Actueel

PleinOPENair terug van weggeweest!

Na vier jaar komt PleinOPENair (POA), het openluchtfestival van Cinema Nova, in juli 2023 terug naar Brussel. Dit gratis reizende festival maakt twee weekends lang het mooie weer in het Wielsmoeras en het Weststation, met een zomerprogramma rond stedelijke problematiek en huisvesting. Verder lezen...
Up

Up

Actie, Animatie Film  Regie: Pete Docter & Bob Peterson Een 70 jaar oude man leeft eenzaam in zijn huisje. Hij wordt vrienden met een jonge padvinder en beleeft met hem allerlei avonturen waarin ze rond de wereld reizen en vechten met monsters en criminelen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: