The Stranger: Sean Harris en Joel Edgerton brengen samen een gesofisticeerd misdaaddrama tot leven - Actueel Cinema

   - 

Henry (Sean Harris) en Mark (Joel Edgerton) raken tijdens een vlucht in gesprek met elkaar, waaruit een innige vriendschap ontstaat. Wat Henry echter niet weet, is dat zijn nieuwe vriend Mark een getrainde undercover agent is met de geheime missie om Henry te arresteren voor een onopgeloste (kinder)moordzaak acht jaar geleden. 

'The Stranger' is een spannende thriller, gebaseerd op één van Australië's grootste undercoveroperaties. Joel Edgerton ('The Great Gatsby', 'Red Sparrow') en Sean Harris ('Mission Impossible: Rogue Nation', 'Prometheus') nemen de hoofdrollen op zich.

Joel Edgerton, die de rol van Mark vertolkt, leeft zich me veel passie en toewijding in in het personage. Zijn werk voelt verschrikkelijk echt aan, en dit zorgt voor een boeiende psychologische energie. Ook Harris speelt zijn rol als Henry bijna té goed en té overtuigend, dat je hem niet in een donker steegje zou willen tegenkomen.

Kortom, The Stranger van Thomas M Wrights is een onconventionele, boeiende filmrelease. De film verschijnt nu woensdag 7 december in de Belgische bioscoopzalen.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop!

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Stranger

The Stranger

Politie, Thriller  Regie: Thomas M. Wright Met: Joel Edgerton & Sean Harris Henry (Sean Harris) en Mark (Joel Edgerton) raken tijdens een vlucht in gesprek met elkaar, waaruit een innige vriendschap ontstaat. Wat Henry echter niet weet, is dat zijn nieuwe vriend Mark een getrainde undercover agent is met de geheime missie om Henry te arresteren voor een onopgeloste (kinder)... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: